• Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre
  • Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre Parkwood Children’s Day Care Centre

Parkwood Children’s Day Care Centre

Client: Parkwood Children’s Day Care Centre
Location: London, Ontario
Completion Date: 2014
Construction Budget: $50,000-100,000

The Children’s Center at Parkwood Hospital approached us looking for a functional play area targeted towards preschool children. Together we designed this playground with an emphasis on natural elements and materials. The space incorporates a slide, climbing logs, and natural sitting areas accessible along the pathway that winds through the playground.